A Profett Kft. – Professzionális Felülettisztítási Technológiák – internetes megjelenését 2011 nyarán kezdtük meg, az oldal fejlesztése a mai napig is tart.

A feladat egy induló vállalkozás internetes megjelenítése olyan formában, hogy az oldal a későbbiekben fejleszthető, bővíthető legyen. Helyet kellett adni hírlevél kezelésnek, multimédiás (fotó galéria, online videó) megoldásoknak, online termék katalógusnak, valamint a cég fejlődésével további fejlesztések megvalósításának.

A feladathoz tartalomkezelő programot (azon belül is a számunkra jól bevált Joomla CMS) választottunk. Az oldal jelenlegi stádiumában is már megkezdtük az oldal reklámozását, az internetre történő bevezetését.

A honlaphoz szerver hosting szolgáltatást is nyújtunk, mely tartalmazza a programok futásához szükséges hátteret; mail server, PHP futtatás, MySQL adatbázis, FTP hozzáférés, stb.

A Profett Kft. szolgáltatásainka rövid leírása:
A Profett Kft. azzal a céllal jött létre, hogy professzionális megoldásokat nyújtson a legkülönfélébb felülettisztítási megoldásokra, legyen az épületek (különös tekintettel műemlékek, szobrok) falainak, felületeinek, veterán gépjárművek (oldtimer autók, motorkerékpárok) karosszéria elemeinek, alkatrészeinek, hajók, vitorlások, motoroshajók hajótesteinek tisztítására.

Honlap: profett.net
Facebook: Profett

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .