2001-ben indult fotós portál fejlesztése először statikus HTML oldalakkal, majd 2009 óta tartalomkezelő programon fut, melynek hátterét a Joomla CMS adja. 2015-ben áttértünk a tartalom szolgáltatással a WordPress CMS rendszerére.

Feladatunk a tartalomkezelő program telepítése, majd kezelése, karbantartása, tartalom kezelés, feltöltés, továbbá szerver hosting és pr & marketing tevékenység.

A Photonet rövid tartalmi ismertetője

Érdekességek, újdonságok, hírek a fotózás világából; tippek és tanácsok a fényképezéssel kapcsolatban. Minden ami fényképezés, fotózás, hírek és információk; a digitális fotózás alapjai. Apróhirdetési rovat, ingyenes hirdetési lehetőség ‘Fényképezőgép’, ‘Objektív’ és ‘Egyéb’ kategóriákban. Fotós Eseménynaptár időszaki és állandó kiállításokról. Fotós szolgáltatások: fotókidolgozás, használt fotós felszerelés, fotóstúdiók, bérelhető műtermek, kamera szerviz, nyomdai munkák, nagyítások, poszter nyomtatás.

Honlap: photonet.hu
Facebook: Photonet

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .